Blog:

Werkprestaties verhogen met onze innovatieve oplossingen

In deze blog:

  • Geef je werknemers ruimte voor ontwikkeling en creativiteit.
  • Investeer in ontwikkelingen.
  • Verbeter de werksfeer
  • Optimaal comfort en efficientie voor een verfrissende werkomgeveving.
Meetingbox

Geef je werknemers ruimte voor ontwikkeling en creativiteit.

Wanneer medewerkers het gevoel hebben dat er binnen het bedrijf voldoende ruimte is voor ontwikkeling, ontstaat er creativiteit. Deze creativiteit is cruciaal om werknemers met plezier naar het werk te laten gaan. Het gedijt in een prettige werksfeer waar men zich ongestoord kan concentreren. Samen met collega’s ideeën opdoen stimuleert werknemers en brengt nieuwe inspiratie.

Of je nu geconcentreerd wilt nadenken of wilt brainstormen met collega’s, de Entrance Meetingbox biedt de ideale omgeving. De kleur aan de binnenzijde (duurzaam petvilt) kan worden aangepast naar uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor oranje, deze kleur staat bekend om het opwekken van creativiteit en positiviteit.  De kleur blauw daarentegen prikkelt de hersenen en staat voor concentratie. 

Investeer in ontwikkelingen

In de loop der jaren is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de werkprestaties van werknemers, bijvoorbeeld in de context van kantoortuinen. Hoewel kantoortuinen aanzienlijk zijn verbeterd, brengen vernieuwingen soms nieuwe nadelen met zich mee. Met een vergaderruimte van Entrance Meetingboxen behoud je de voordelen van een open samenwerking, terwijl je de nadelen aanpakt. Medewerkers kunnen gemakkelijk gezamenlijk overleggen en toch werken in een afgezonderde ruimte. Het afzonderen voor een online meeting wordt zeer eenvoudig op deze manier. Door het toepassen van veel glas zorgen wij voor veel natuurlijk licht. Wij gebruiken standaard dubbel glas, wat zorgt voor goede akoestische en thermische isolatie.

Verbeter de werksfeer

De prestaties van werknemers verbeteren aanzienlijk wanneer er een prettige werksfeer heerst. Door het gebruik van Meetingboxen, ruimtes waar werknemers ongestoord kunnen werken, worden irritaties verminderd en de werksfeer positief beïnvloed. Het vieren van behaalde successen draagt ook bij aan een positieve atmosfeer op de werkvloer.

Optimaal comfort en efficientie voor een verfrissende werkomgeving.

Dankzij de CO2-gestuurde ventilatie, veelzijdige kleurmogelijkheden, aangename dimbare ledverlichting, uitstekende akoestiek en isolatie. Gecombineerd met de luxe uitstraling en de automatische magnetische schuifdeur, creëren onze Entrance Meetingboxen een prikkelarme, lichte en frisse werkruimte voor uw personeel. Neem gerust contact met ons op!