Configurator

Meetingboxen beschikbaar in pCon

Het veelzijdige productportfolio van Entrance Meetingboxen biedt u de mogelijkheid om een project precies de juiste boodschap mee te geven. En vanaf nu is de inrichting ook beschikbaar in pCon.planner, pCon.box en pCon.facts.

pCon.planner

De intuïtieve en gebruiksvriendelijke p.Con.planner wordt wereldwijd gebruikt door talloze interieurprofessionals. Deze 3D-interieurdesignsoftware is beschikbaar voor laptops en computers en biedt de mogelijkheid om de Entrance Meetingboxen 3-dimensionaal in vloerplannen en ruimtes te gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om (gedeeltes) van het ontworpen interieur te exporteren.

Bent u voor uw project op zoek naar een luxe Meetingbox waarmee u uw creatieve visie perfect kunt uitdragen? Vraag dan nu de data aan via pCon.login.

pcon
pcon

pCon.box

pCon.facts

Voor gebruik op locatie is pCon.box een ideale tool. Deze app maakt het mogelijk om meubels te configureren en aan de hand van augmented reality in de bestaande ruimte te plaatsen. Dit is natuurlijk een ideale manier om te laten zien hoe de producten van Entrance Meetingboxen in een ruimte tot hun recht komen. Daarbij biedt pCon.box ook de mogelijkheid om afbeeldingen en configuraties te exporteren, bijvoorbeeld als pdf of via e-mail of WhatsApp.   

Download de app via de App StoreGoogle Play, of Microsoft.

Van foto’s tot productinformatie, in pCon.facts is alle mogelijke informatie terug te vinden over de producten van Entrance Meetingboxen in pCon. Ook in pCon.facts is het mogelijk om producten te configureren en aan de hand van augmented reality in een ruimte te plaatsen. Een ideale tool voor onderweg dus.  

Download de app via de App Store of Google Play.