Blog:

Flexibele werkplekken altijd, overal

In deze blog:

  • Wat is een flexibele werkplek
  • Voordelen van flexwerkplekken
  • Waar moeten flexwerkplekken aan voldoen
  • Entrance Meetingboxen

Wat is een flexibele werkplek

In de coronatijd zijn er grote aantallen werknemers thuis gaan werken. Bij veel mensen en bedrijven is deze manier van werken in stand gebleven. Om deze reden zijn de standaard werkplekken na de coronatijd vervangen voor flexibele werkplekken. Dit houdt in dat een medewerker deels zelf bepaald waar hij of zij gaat werken om zijn targets van die dag te behalen. Deze flexwerkplekken kunnen op kantoor zijn, maar ook zie je op steeds meer verschillende locaties dit soort flexwerkplekken ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan hotels en koffietentjes. Ook wordt het steeds toegankelijker om te werken met flexwerkplekken, omdat er steeds meer online gebeurt.

Voordelen van flexwerkplekken

Dat medewerkers niet meer vastzitten aan een bepaalde werkplek heeft velen voordelen. Zo hoeven de medewerkers niet de hele dag op kantoor te zitten. Maar kunnen ze zich even afzonderen in een andere ruimte wanneer ze zonder gestoord te worden aan het werk willen gaan.

Bekijk hier de meest ideale stiltewerkplekken van Entrance Meetingboxen.

Maar ook zijn deze flexibele werkplekken ideaal wanneer je een dag op de weg bent en tussen twee afspraken door, even in een hotel of restaurant rustig wilt werken, om zo de tijd tussen twee afspraken te overbruggen.

De stiltewerkplekken van Entrance Meetingboxen passen door het mooie doordachte design perfect thuis in luxe hotelketens, scholen of horeca.

 

Waar moeten flexwerkplekken aan voldoen

De perfecte werkplek moet aan een aantal eisen voldoen. Werknemers hebben recht op een veilige en gezonde werkomgeving. Het is belangrijk dat de werkomgeving toegankelijk is en veilig kan worden verlaten. Maar denk ook aan klimaat, voldoende daglicht het juiste geluid en voldoende werkruimte. Ook zijn er bepaalde richtlijnen voor het meubilair. De flexibele vergaderruimtes van Entrance Meetingboxen voldoen aan al deze eisen.

  • Daglicht: onze Meetingboxen hebben voldoende daglicht doordat de twee langste zijdes van glas zijn gemaakt.
  • Klimaat en ventilatie: door het toepassen van een goed ventilatiesysteem dat het klimaat en de luchtvochtigheid regelt is dit in de Entrance Meetingboxen zeer goed geregeld.
  • Geluid: door het toepassen van de beste geluidswerende materialen en doordachte akoestische wanden, die door geluidsexperts zijn getest. Wordt er zoveel mogelijk geluid uit de omgeving geweerd. Ook hebben we gekozen voor akoestisch, geïsoleerd glas.
  • Ruimte: de Meetingboxen zijn zo ontworpen dat er genoeg ruimte is voor werknemers om in comfortabele omstandigheden te kunnen werken.
  • Meubilair: door het toepassen van zit-sta bureaus en comfortabele bureaustoelen is het interieur optimaal.
  • Toegankelijkheid: door het toepassen van een automatische schuifdeur zijn de meetingboxen zeer toegankelijk.

Bekijk hier de flexwerkplekken van Entrance Meetingboxen.

Entrance meetingboxen

Onze duurzame meetingboxen zijn passende oplossingen op het gebied van rust en privacy. Deze geluidsdichte ruimtes zijn te gebruiken op locaties waar veel rumoerigheid heerst. Wanneer je je van de drukte om je heen wilt afsluiten en in rust wilt telefoneren, werken of vergaderen bieden deze boxen de perfecte oplossing! Het voordeel van een meetingbox is dat er geen vaste akoestische wanden geplaatst hoeven te worden. De boxen zijn demontabel en daarom de meest duurzame manier om toch aparte ruimtes te creëren zonder verbouwing. Door het toepassen van een automatische schuifdeur, luxe schakelmateriaal en perfecte ventilatie stralen onze meetingboxen extra luxe uit.