Duurzaamheid

Onze meetingboxen worden duurzaam gebouwd

In het kader van duurzaamheid maken wij gebruik van verschillende duurzame materialen. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van pet Vilt. Petvilt wordt gemaakt van petflessen.

Deze petflessen worden verzameld en schoongemaakt. Vervolgens worden deze versnipperd tot PET-flakes en daar worden weer panelen van gemaakt. De flakes worden tot draden gemaakt en verweeft. De platen kunnen tijdens het verhitten in alle kleuren worden gemaakt.

Ook onze profielen worden gemaakt van gerecycled aluminium. Ook is het gewicht van aluminium lichter dan van andere materialen waardoor de druk op het transport lager komt te liggen. Het gewicht speelt een belangrijke rol in het reduceren van de CO2-emissie.

Door het toepassen van een Entrance meetingbox in een openbare ruimte en zo op deze manier meerdere ruimtes creëert, hoeven er geen verbouwingen plaats te vinden. Om deze rede is het gebruik van een meetingbox veel duurzamer. Doordat onze meetingboxen demontabel zijn kun je deze bij een verbouwing of verhuizing weer meenemen en opnieuw monteren. Entrance garandeert een lange levensduur. Door de lange levensduur en geen onderhoudsintervallen hoeven wij niet langs te komen. Hierdoor hebben onze producten een lage CO2-voetafdruk.

Door het gebruik van onze meetingboxen kun je energiekosten besparen doordat je een kleinere ruimte hoeft te verwarmen en niet meer het gehele pand.

neptunus luxe meetingbox

Wij zijn Entrance meetingboxen